* គ្រឿងផ្សំ
ផ្សិតចំបើង
ននោងជ្រុង
ផ្លែល្ពៅ
ម្រះព្រៅ
កាពិ
ហៃបី
បង្គាស្រស់
ម្រេចគ្រាប់
ខ្ទឹមក្រហម
ផ្លែពោត (កូនពោត)
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង
* វិធីធ្វើ
យកហៃបីមកបុកអោយម៉ដ្ឋល្មមហើយដួសដាក់ចានទុកសិន
យកម្រេចគ្រាប់មកបុកអោយម៉ដ្ឋ ហើយដាក់ខ្ទឹមក្រហម គ្រឿងផ្សំរសជាតិ កាពិ ហៃបីដែលបុករួច មកបុកចូលគ្នាអោយសព្វហើយទុកមួយឡែកសិន
ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹកហើយដួសគ្រឿងដែលបុកចូលគ្នាដាក់ក្នុងឆ្នាំង ទុកអោយពុះ រួចបង់បន្លែ ល្ពៅ ននោង ផ្លែពោត ផ្សិត រំងាស់អោយបន្លែឆ្អិនបន្តិច ភ្លក់មើលអោយល្មម រួចបង់បង្គាស្រស់ និង ស្លឹកម្រះព្រៅជាការស្រេច ៕
0 comments:
Post a Comment