* វិធីធ្វើម្ទេសជ្រក់
* គ្រឿងផ្សំមាន ម្ទេសស្រស់លាយក្រហមបៃតង អំបិល ស្ករស ទឹកខ្មេះ៕
* វិធីធ្វើ ដំបូងយកឆ្នាំងដាំទឹកឲ្យពុះ រួចដាក់ម្ទេសស្រុះចំនួន៣នាទី ស្រង់ចេញ ទុកឲ្យត្រជាក់។ យកឆ្នាំង១ទៀតដាក់អំបិល ទឹកខ្មេះ ស្ករស ទឹកធម្មតា (ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់តាមបរិមាណម្ទេស)ដាក់ដាំឲ្យពុះទុកឲ្យ
ត្រជាក់ ។ ពេលគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ត្រជាក់យកម្ទេស និងទឹកដែលបានផ្សំ
ដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនកិនឲ្យម៉ត់រក្សាទុកក្រឡកែវ (កុំទុកក្នុងក្រឡជ័រវាធុំក្លិន
ជ័រនិងឆាប់ខូច) ហើយទុកក្នុងទូរទឹកកកបានរាប់ខែ យើងអាចញាំជាមួយ
បបរ ឬជ្រក់ល្ហុងអីជាដើម។ ពេលដួសត្រូវយកស្លាបស្ងួតដួស កុំយកស្លាប
0 comments:
Post a Comment