Loading...

Saturday, July 2, 2016

របៀបធ្វើផ្អកកំពឹស

#របៀបធ្វើផ្អកកំពឹស

#គ្រឿងផ្សំ៖
- កំពឹសស្រស់ ២ខាំ
- អំបិល ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អង្ករលីង បីស្លាបព្រាបាយ
- រំដេងបុក ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្ទេស ២-៣គ្រាប់

#វិធីធ្វើ៖
- យកកំពឹសកាត់ធ្មុងលាងទឹកអោយស្អាត ហើយសម្រស់អោយ ស្រស់ទឹក កុំអោយមានលាយសត្វល្អិតអ្វីផ្សេងៗ នៅក្នុងនោះ។
- ប្រលាក់កំពឹស ជាមួយអំបិល និងរំដេងអោយសព្វ ទើបដាក់ អង្ករលីង និងម្ទេសហាន់ លាយចូលអោយសព្វ ទុកចំនួន២ ឬ ៣ថ្ងៃ នឹងមានរសជាតិជូរល្មម។
- នៅពេលជូរហើយ សូមយកទុក នៅក្នុងទូទឹកកក អាចទុកបាន ប្រហែល មួយអាទិត្យ ទៅ ១០ថ្ងៃ។





0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers