Loading...

Friday, July 1, 2016

វិធីធ្វើជ្រក់ល្ហុង

* វិធីធ្វើជ្រក់ល្ហុង

* គ្រឿងផ្សំ ល្ហុង ខ្ទឹមក្រហម ការ៉ុត ត្រសក់ ខ្ញី អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ទឹកខ្មេះ។

* វិធីធ្វើ ដំបូងយកល្ហុង ការ៉ុតឈូសជា
សរសៃ ត្រសក់កាត់ជាច្រវ៉ាមូល លាងទឹក
ឲ្យស្អាត រួចច្របាច់ជាមួយអំបិលឲ្យទន់ រួចទុកមួយឡែក។ បន្ទាប់មកយកខ្ទឹម
ក្រហមហាន់ជាចំនិត ខ្ញីហាន់ជាសរសៃ ដាក់ក្នុងចានមួយរួចលាយជាមួយទឹកត្រី
ស្ករស ទឹកខ្មេះរួចកូរឲ្យរលាយ។
ចុងក្រោយយើងយកបន្លែមកលាងឲ្យអស់
អំបិល២ ឬ៣ទឹក ទុកឲ្យស្រស់ទឹកសឹម
យកមកច្របាច់លាយជាមួយទឹកត្រីដែល
បានលាយរួចម្ដងទៀតជាការស្រេច
ដោយទុកក្មុងទូរទឹកកក២ ឬ៣ម៉ោងយើង
អាចញាំបានហើយ ធម្មតាជ្រក់នេះគេធ្វើ
វៀងផ្អែមបន្តិចទើបចាប់ជាតិជាមួយសាច់
គោអាំង។

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers