* គ្រឿងផ្សំមាន អង្ករដំណើបត្រាំទឹកមួយយប់ សាច់ខ្នុរហែកជាចំរៀក សាច់ដូងកោសជាសរសៃរ សណ្ដែកត្រាំទឹក១យប់ស្ងោរឲ្យឆ្អិន ខ្ទិះដូង ស្ករស អំបិល និងស្លឹកចេកហែកទំហំសមល្មមតាមទំហំនំចង់វិចរួចជូតឲ្យ
ស្អាត។
* វិធីធ្វើ ដំបូងយកខ្ទិះដូងដាក់ចូលខ្ទិះដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកដាក់ស្ករស អំបិល
សាច់ខ្នុរ សាច់ដូង សណ្ដែកនិងអង្ករចូលឆាទាល់តែរីងទឹកអស់ ទុកឲ្យ
ត្រជាក់សឹមវិច។ ពេលដែលត្រជាក់ហើយ យកមកវិចជាមួយស្លឹក
ចេកកុំធំពេក (វាក្រឆ្អិន) វិចរួចដាក់ចំហុយក្នុងឡឹងសឹងប្រមាណជា២០ ទៅ២៥នាទីជាការស្រេច។
0 comments:
Post a Comment