* គ្រឿងផ្សំ មានដូចជា សាច់គោហាន់ជាចង្វារមូល ឬជៀជាបន្ទះ ខ្ញី រំដេង ខ្ទឹមសរ អំបិល ទឹកត្រី ប៊ីចេង ម្សៅស៊ុបមាន់ ម្ទេសម៉ត់ និងស្ករត្នោត។
* វិធីធ្វើ យកសាច់គោហាន់ជាចង្វារមូល ឬជៀជាបន្ទះ បន្ទាប់មកយកខ្ញី រំដេង ខ្ទឹមសរ បុកឲ្យម៉ត់ រួចយកសាច់គោដាក់ក្នុងឆ្នាំង ឬអីក៍បានមក
ដែលងាយស្រួលក្នុងការច្របល់ជាគ្រឿងដែលបានបុក បន្ទាប់មកទៀត
ផ្សំគ្រឿងដែលនៅសល់ខាងលើតាមការចូលចិត្ត រួចផ្អាប់ទុក១យប់ដើម្បី
ឲ្យសាច់គោចូលជាតិល្អជាមួយគ្រឿងផ្សំ។ ចុងក្រោយយកសាច់គោរៀប
ដាក់កញ្ចែង ឬចង្អេរហាលថ្ងៃ១ ឬ២ថ្ងៃ ឬទាល់តែស្ងួតខ្លាំង ឬតិចតាមការ
ចង់បាន បើហាលកាន់តែស្ងួតកាន់តែទុកបានយូរ។
0 comments:
Post a Comment