Loading...

Saturday, July 2, 2016

របៀបធ្វើស្ករត្តោតពងមាន់

#របៀបធ្វើចាហួយស្ករត្នោតពងមាន់

#គ្រឿងផ្សំ៖
១-ពងមាន់ ២
• ២-ស្ករ ២ខាំ
• ៣-ខ្ទិះដូង ១កំប៉ុង
• ៤-ស្លឹកតើយ ៣សន្លឹក
• ៥-ម្សៅសារាយ ១ស្លាបព្រាបាយ
• ៦-ទឹក ១កំប៉ុង
• ៧-អំបិលចុងស្លាបព្រា

#របៀបធ្វើ៖
• ១- យកម្សៅចាហួយ លាយជាមួយទឹក រំងាស់ជាមួយស្លឹកតើយ ចំនួន១០-១៥នាទី ទើបស្រង់ស្លឹកតើយចេញ។
• ២- គោះពងមាន់ នៅក្នុងចានមួយ ជាមួយស្ករត្នោត និង ខ្ទិះដូង វាយអោយចូលគ្នា គ្រាន់តែវាយលំៗអោយនៅសល់ជាតិពងមាន់ ក៏បាន។
• ៣- យកពងមាន់ដែលគោះហើយនេះ ទៅច្រូចលើទឹកចាហួយ ហើយកូរអោយសព្វ រួចលើចុះ។
• ៤- ដួសទឹកចាហួយនេះ ចាក់ចូលពុម្ព ទុកចោល ប្រហែល២ម៉ោង ដើម្បីអោយរងកក ជាសារាយដុំ បន្ទាប់មក ចាក់ចេញ តម្រៀបទៅលើចាន ដើម្បីទទួលទាន។
• ៥- បើយើងមិនចូលចិត្តរសជាតិខ្ទិះដូង យើងអាចជំនួសបានដោយជាតិទឹកសុទ្ធ ក្នុងចំនួនស្មើគ្នា នឹងខ្ទិះដូង។
• ៦- បើពុំមានពុម្ព អាចចាក់ថាសធម្មតា ហើយកាត់ដុំ នៅពេលកក ក៏បាន។




0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers