Loading...

Friday, July 1, 2016

វិធីធ្វើផ្អកអង្ករលីងសាច់ជ្រូកបីជាន់

#របៀបធ្វើផ្អកអង្ករលីងសាច់ជ្រូក3ជាន់ រស់ជាតិពិសេស

*គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូក 3ជាន់ 1kg
- ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ប៊ីចេង 1 ស្លាបព្រាបាយ
- អង្ករលីងកន្លះកំប៉ុង
- រំដេង
- អំបិលគ្រួស 2 ខាំកន្លះ ( មិនប្រើអំបិលម៉ត់ទេ )

#វិធីធ្វើ:

- សាច់ជ្រូក 3ជាន់លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាបន្ទះស្ដើង ៗ កាត់ប្រវែងម៉ាម្រាមដៃ រួចយកទៅប្រលាក់ជាមួយអំបិលគ្រួសទុក 5 ថ្ងៃ ទើបយកវាមកចាវជាមួយ ស្ករត្នោត អង្ករលីង ប៊ីចេង រំដេង ប្រលាក់ចូលគ្នាអោយសព្វ បន្ទាប់យកមកដាក់ក្នុងក្រឡ រឺកែវ ទុករយះពេល 9 ឫ 10 ថ្ងៃ ទើបអាចយកទទួលទានបាន ដោយយកមក ចៀន រឺ ចំហុយ ធ្វើអ្វីផ្សេងៗទៀតតាមចំណូលចិត្ត ៕





0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers