Loading...

Friday, July 1, 2016

វិធីធ្វើក្រូចងាំង៉ូវ

* វិធីធ្វើក្រូចងាំង៉ូវ

* គ្រឿងផ្សំ ក្រូចឆ្មា អំបិល ទឹក និងស៊ុត។

* វិធីធ្វើ យកឆ្នាំងដាំទឹកឲ្យពុះដាក់ក្រូចស្រុះរយៈពេល៣នាទី។ រួចចាក់ទឹកចេញទុកឲ្យត្រជាក់ យកឆ្នាំងដាក់ទឹកលាយអំបិល
(ធ្វើតាមបរិមាណក្រូច) រួចយកស៊ុតទំលាក់ចូលក្នុងទឹកអំបិលបើវាអណ្ដែត
ឡើងមានន័យថាបរិមាណទឹកនឹងអំបិល សមស្របគ្នារួចដាំឲ្យពុះរួច
ទុករយៈពេល១៥នាទីត្រជាក់បន្តិចយកក្រឡកែវ(កុំប្រើក្រឡជ័រ វាធ្វើឲ្យធុំក្លិននិងរក្សាទុកមិនបានយូរ)ដាក់ក្រូចចូលរួចចាក់ទឹក
អំបិលចូល យកថង់គ្របមាត់ក្រឡសឹមយកគំរបបិទពីលើ យកហាលថ្ងៃរយ:ពេល៤ ឬ៥ខែអាចញាំបានហើយ តែហាមមិនឲ្យចូលទឹកទេ បើមិនចឹងវានឹងខូច...។

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers