Loading...

Friday, July 1, 2016

វិធីធ្វើសាច់ប៉ាតេ

* វិធីធ្វើសាច់ប៉ាតេ
( ឧបករណ៏ ម៉ាសីុនកិនសាច់ )

* គ្រឿងផ្សំ
សាច់ជ្រូក(យកសាច់សុទ្ធ)1kg  ខ្ទឹមក្រហម1/4 ពែង  ខ្ទឹមស១ស្លាបព្រាបាយ ម្រេច១ស្លាបព្រាកាហ្វេរ ម្សៅស៊ុប១ស្លាបព្រាបាយម្សៅឆា២ស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រី១ស្លាបព្រាបាយ ស្ករស២ស្លាបព្រាបាយកន្លះ អំបិលបន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេរ ទឹកកក៥ដុំតូច ម្សៅbaking soda១ស្លាបព្រាកាហ្វេរ និងស្លឹកចេក ទៅតាមចំនួនសាច់។

* វិធីធ្វើ
យើងត្រូវយកសាច់និងគ្រឿងផ្សំដែលបានរៀបរាប់ខាងលើដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាសីុនសំរាប់កិនសាច់ទាំងអស់ កិនរហូតទាល់តែម៉ត់ទៅជាប្រហិត។ បន្ទាប់មកទៅក្លាសេក្នុងទូរទឹកកករយៈពេល២ម៉ោង រួចហើយយើងធ្វើការកិនម្ដងទៀត។ បន្ទាប់មកទៀតយើងត្រូវសំអាតស្លឹកចេកឲ្យបានស្អាតល្អ រួចហើយធ្វើការវេចខ្ចប់ឲ្យបានជិតល្អ វិចដូចជានំអន្សម រួចហើយយើងធ្វើការចំហុយរយៈ២០ទៅ៣០ តាមទំហំដែលយើងបានវិច តែប៉ុនេះជាការស្រេច។

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers