* របៀបចំអិន សាច់ជ្រូកបីជាន់បំពង
* គ្រឿងផ្សំ :
សាច់ជ្រូក៣ជាន់ ច្រៀកជាជំរៀក ,
ម្សៅមី ,
ទឹកសីុអីុវខ្មៅ ,
ខ្ញីបុក
* វិធីធ្វើ យកគ្រឿងផ្សំ
ខាងលើប្រលាក់ចូលគ្នា ផ្អាប់ទុក ១០ -១៥នាទី ចាំយកទៅបំពង ពីរដង
បញ្ជាក់ : បងប្អូនអាចទៅស្ងោរ ឬ ចំហុយ សិន មុននឹង យកទៅបំពង ក៏បាន ដោយគ្រាន់តែ ប្រលាក់អំបិលផ្អាប់ បន្តិច ប៉ុន្តែ ពេលបំពងវាអាច ផ្ទុះ ខ្លាញ់ អីចឹង ពេលបំពង បងប្អូន ត្រូវ គ្របវា ដើមការពារខ្លាញ់ ផ្ទុះ ខ្ទាតត្រូវ ដៃ ភ្នែក
0 comments:
Post a Comment