Loading...

Friday, July 1, 2016

វិធីធ្វើគុយទាវ

* របៀបធ្វើគុយទាវ

*គ្រឿងផ្សំ មានដូចជា ម្សៅអង្ករខ្យាយ ម្សៅtapioca(មានលក់តាមផ្សារទំនើប)ប្រេងឆា អំបិល និងទឹក។

*វិធីធ្វើ ដំបូងយកម្សៅអង្ករខ្សាយ និងម្សៅtapioca (បើដាក់ម្សៅអង្ករខ្សាយ១ពែង ចឹងយើងដាក់ម្សៅtapiocaត្រឹមតែកន្លះពែងបានហើយ)លាយបញ្ចូលគ្នាជាមួយអំបិលបន្ដិច និងទឹកឲ្យបានសប់ល្អកុំឲ្យរាវពេកឬក៏ខាប់ពេក។ បន្ទាប់មកយើងយកឆ្នាំងចំហុយដាក់ដាំទឹកឲ្យពុះ បន្ទាប់មកទៀតយើងត្រូវយកថាសតូចល្មម(ត្រឹមដាក់ចូលឆ្នាំងចំហុយបាន) ដោយយកថាសនោះលាបជាមួយប្រេងបន្ដិចរួចហើយយកម្សៅដែលបានលាយចាក់ចូលថាសនោះកុំឲ្យក្រាស់ពេក រួចហើយដាក់ចំហុយប្រហែល៥ទៅ៧នាទី ។ពេលដែលម្សៅឆ្អិនហើយ យើងទុកឲ្យត្រជាក់បន្ដិចចាំបកចេញពីថាស់យើងត្រូវដដែលដូចនេះរហូតដល់អស់ម្សៅដែលយើងបានលាយ។ ពេលដែលគុយទាវបានឆ្អិនអស់ហើយយើងត្រូវយកប្រេងឆាលាបបន្ដិចៗជៀសវាងមានការជាប់ស្អិតពេលដែលយើងកាត់ជាសរសៃរយើងអាចកាត់ជាសសៃរតូចធំតាមចំនង់ចំនូលចិត្ត។

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popular Posts

Recent Posts

Blog Archive

Followers